"Коли щось здається важким, діліть його на частини, доки одна з них не стане достатньо легко здійсненною. Почніть з неї" (Берні Зігель)

неділя, 28 лютого 2021 р.

 «У всіх добрих людей є особливість - вони прикрашають наше життя своєю появою. Доброта, як кульбаба. Зацвіла в душі, а потім полетіли частки твоєї душі розсіювати доброту, примножуючи і отримуючи її взамін. Доброта - це місток, здатний з'єднати серця. Це поштовх, який не дає пройти повз. Це зігріваюче тепло. Це допомога тим, хто потрапив у біду. Доброта - це небайдужість. Це звуки і фарби, з яких відроджується мистецтво ... Доброта - це веселка, на краю якої кожен знайде те, чого йому не вистачає в житті. Творіть добро, і воно, як бумеранг, повернеться назад.»

Джуліана Вільсон.


А творити добрі справи – неймовірно просто, добро не вимірюється грошима, не вимагає багато часу і сил, головне – почати. Навіть просто добра усмішка незнайомій людині – вже здатна творити чудеса, в тому числі й для самої людини, хто це Добро робить. Адже крім того, що добрі справи підвищують всім настрій, вони ще й як не можна краще впливають на самопочуття, підвищують життєвий тонус.

Згідно з дослідженням психологів і лікарів з різних країн, люди, які щодня роблять добрі справи, краще почуваються і фізично, відчувають своє життя більш гармонійним, володіють кращим імунітетом, а значить – вони менше хворіють і довше живуть.

Життя може бути сповненим взаєморозуміння і затишку, теплоти і краси,  адже життя дуже прекрасна та чудова річ! І нехай у серцях людей прокинеться той світлячок, який буде дарувати добро кожному щодня!

Немає коментарів:

Дописати коментар