"Коли щось здається важким, діліть його на частини, доки одна з них не стане достатньо легко здійсненною. Почніть з неї" (Берні Зігель)

середа, 4 травня 2022 р.

 Нейрографіка – технологія керування своїм життям через малюнок.

Доступна кожному:

- Не має значення скільки Вам років.

- Не важливо де ви зараз знаходитесь – дома, в парку, в аеропорту, в черзі до лікаря.

- Не важливо. Вмієте ви малювати чи ні.

Простота:

- Вам потрібні тільки: чистий лист, маркер або олівець.

Пропоную вчитись розмовляти і чути самого себе. Цей процес в нейрографіці прослідковується чітко і зрозуміло. Через буденні проблеми і безлічі думок про майже усе , ми навряд чи встигаємо почути і зрозуміти себе. А розпочати ніколи не пізно.

Пам'ятаємо про "думки матеріальні"? А думка викладена в образ на папір здатна реалізуватись набагато швидше. А уявіть - думки українців зараз майже єдині націлені одними і тими ж поривами, бажаннями та покликами сердець...Отож, формуємо нові події, моделюємо нову реальність та відправляємо думки та бажання у Всесвіт для матеріалізації...

Основними в цьому методі є зображення ліній і фігур – кіл, трикутників і квадратів. Нейрографічна лінія (лінія Піскарьова) – головний актив нейрографіки, проекція думки на аркуш паперу. З її допомогою ми можемо бачити, як розвивається наше мислення і уява. Нейрографічна лінія унікальна, так як включає незадіяний потенціал мозку. Вона кожен раз, при кожному русі, знову і знову йде по іншому, інакше, так, як не йшлося до цього. Вона ніби говорить про те, що «мислення є, а стереотипу немає», і тоді наше мислення стає актуальним. Таким чином, ми створюємо нові нейронні зв’язки, налаштовуємо свій мозок на актуальне мислення, при цьому не скочуючись до стереотипів.

Ви – художники, ви маєте право на експеримент. Але основна ідея нейрографіки, полягає в тому, щоб людина стала автором свого життя.

Отож:

1. Зосередтесь на собі, відчуйте яка ситуація викликає негативні емоції, внутрішні суперечності, тривогу, страх, внутрішнє неприйняття. При цьому бажано назвати емоції і почуття, що виникають на цьому етапі, усвідомити рівень внутрішньої напруги і обсяг наростаючої енергії.

2. Зобразіть лініями звивистими, що йтимуть в продовженні ваших рук на папір від вашого внутрішнього...

3. Це завжди робота з індивідуальною сферою свідомості, з тим, як досягти гармонії, стану насолоди життям, ситуацією, якою б вона не була. Заокруглюємо та згладжуємо...

4. Об’єднання окремих ділянок малюнка в єдині фігури методом зафарбовування маркером або кольоровим олівцем. Кількість таких ділянок, колір ліній і заповнення простору між ними не мають значення. Ця робота сприяє зниженню внутрішньої напруги, загасання внутрішнього конфлікту, вивільненню позитивної енергії, здатної допомогти вирішити задачу. Виявлення головних ліній малюнка і їх промальовування. На цьому етапі відбувається звільнення від проблеми, яка здавалася нерозв’язною на першому етапі, або її рішення.

5. На п’ятому кроці алгоритму зняття обмежень йде процес синхронізації, промальовувалися лінії поля. Синхронізація – це взаємодія всіх об’єктів в цьому полі: все, що існує в полі – існує в зв’язку з людьми. Це живе поле: коли щось відбувається з людиною, на це реагує і воно. За рахунок цього і працює нейрографіка: змінюється один елемент поля – змінюється все поле і конфігурація взаємин; коли змінюється людина – змінюється велика польова структура.

6. На шостому етапі відбувається фіксація фігури – визначається нова форма бачення, до якої людина прийшла.

7. А тут я Вам пропоную прописати ваші бажання на уже готовій нейрографічній карті, додати послання у Всесвіт...

Нейрографіка – практичний метод. І його завдання – допомогти людині не просто осмислити реальність, а змінити її, перетворити в нову форму, зробити деяке коло розуміння, щоб створити реальність нову.



Немає коментарів:

Дописати коментар