"Коли щось здається важким, діліть його на частини, доки одна з них не стане достатньо легко здійсненною. Почніть з неї" (Берні Зігель)

вівторок, 28 червня 2022 р.

🌻🌻🌻РЕСУРСНА ВПРАВА


🍀Для того щоб підтримувати себе в балансі, дуже важливо знати речі, які нас виснажують, і речі, які, навпаки, додають ресурс і заряджають гарним настроєм.


🍀Тому пропоную вам вправу, просте виконання якої дозволить постійно зберігати ресурсний стан та відчувати задоволення від життя.


🍀Візьміть аркуш паперу та розділіть його на дві частини. Зліва випишіть в стовпчик усі свої виснажливі активності - події, діяльності та речі, які поглинають ваш ресурс і виснажують вас, наприклад, миття посуду, виконання нудних робочих завдань, тривала поїздка в транспорті, очікування в черзі, додайте своє.

🍀А в лівому стовпці, навпаки, запиште всі свої ресурсні активності, тобто речі, які піднімають вам настрій, надихають і приносять задоволення, наприклад, улюблена музика, цікаві семінари, або книги, спілкування з друзями.

🍀Найцікавіша частина завдання – це до кожної виснажливої ​​активності додати ресурсну діяльність, яка зробить процес приємнішим. Тобто, під час миття посуду можна включити цікавий семінар, під час очікування у черзі – зателефонувати, або написати повідомлення другу, а при виконанні нудної роботи – слухати приємну музику.

Немає коментарів:

Дописати коментар