"Коли щось здається важким, діліть його на частини, доки одна з них не стане достатньо легко здійсненною. Почніть з неї" (Берні Зігель)

середа, 22 квітня 2020 р.

Час для себе!

Зараз, як ніколи ізолювавшись від суспільства, людина може знайти час для себе....

Чому саме для себе?!
Щоб реалізуватися, як особистість у тих чи інших сферах життя, самовдосконалити те, що до сьогодні вважала вдосконаленим, почути себе і прислухатися до себе, - бо в швидкоплинній реальності, цього зробити не могла! 


Розвивати ті сторони свого "Я"- про які вона думала, що знає все! Подивитися на себе з іншої сторони, як "до" і " після"! Переглянути життя під іншим ракурсом, від монотонного, суцільного об'єктива, і завжди чиїхось правильних установ, до - "послухати себе", і прийняти якісь важливі рішення.

Зрозуміти для чого це все, і чому?
Ми маємо час, саме зараз і тепер! Саме час полюбити себе, зрозуміти себе, свої мрії та бажання! Змиритися з собою і прийняти, те, - що колись було неприйнятним! Найголовніше з цього всього - це хотіти... Хотіти взяти цей час, скористатися ним, та правильно реалізувати і використати його!
І повірте, від цього стосунки, які зараз на "паузі" ніде не дінуться, бо вони були і будуть, або, якщо ні, то будуть нові, а час? Час піде...Такий час дається кожному раз у житті...Час паузи... коли ми можемо побути самі з собою, наодинці..


На изображении может находиться: текст «ми Bci поспшаемо, a треба постояти! ми говоримо, a треба помовчати! ми вично сперечаемося, треба просто жити, I розумти чути ілюбити! цікаве кави»

Немає коментарів:

Дописати коментар