"Коли щось здається важким, діліть його на частини, доки одна з них не стане достатньо легко здійсненною. Почніть з неї" (Берні Зігель)

четвер, 17 лютого 2022 р.

Цікаві факти про добро:

📌 Коли людина чинить добро, в її мозку виробляються ендорфіни. Цей процес супроводжується ейфорійними відчуттями радості та спокою.

📌 Вчені стверджують, що добрі вчинки створюють певні вібрації в мозку людини, що чинить добро, та у тієї людини, заради якої діється милосердя.

📌 Згідно з дослідженнями акти доброти нормалізують артеріальний тиск.

📌 Щоб ваше серце стало чуйнішим, вдихніть аромат свіжоспеченого хліба. Адже, якщо вірити британським вченим, запах свіжої випічки, пробуджує в людях відчуття доброти та великодушності.

📌 Наші вчинки доброти розповсюджуються подібно до кілець у воді. У фільмі «Заплати іншому» один з учнів доходить до висновку: якщо здійснити три добрих вчинки спонтанно обраним людям, а потім попросити їх тричі допомогти іншим, то через 21 крок кожна людина на планеті отримає допомогу.


Щоб зробити цей день добрішим, не обов’язково творити щось неймовірне і величне, достатньо підбадьорити ближнього чи просто зробити  комплімент... 




Немає коментарів:

Дописати коментар