"Коли щось здається важким, діліть його на частини, доки одна з них не стане достатньо легко здійсненною. Почніть з неї" (Берні Зігель)

вівторок, 17 травня 2022 р.

А чи знаєте ви, що в стародавній міфології існувала богиня Гармонія. Про неї мало, що відомо, зокрема, те що вона була дочкою Зевса. Але, я взагалі не про богиню, а про гармонію. А саме гармонію із собою, своєю душею, внутрішнім світом. 


Внутрішня гармонія – це досконалий стан душі, розуму, тіла і серця, коли людина приймає і реалізує всі свої бажання, високі цілі та мрії. Внутрішня гармонія – це вище задоволення, що означає здатність людини зосереджуватися на тому, що дійсно важливо, а також його вміння контролювати свої думки.


Справжня внутрішня гармонія не залежить від зовнішніх умов і обставин. Вона дарує умиротворення і рівновагу, а також здатність залишатися спокійним, незворушним і контролювати себе навіть у важких і неприємних ситуаціях.

Навіть кажуть, що досягнути внутрішньої гармонії здатні не тільки йоги, відлюдники або монахи, які живуть в якомусь далекому місці та медитують весь день безперервно, а й звичайним людям.


Стан внутрішньої гармонії усуває тривоги, страхи й тривоги. Вона здатна побороти негативні думки, стрес, відсутність задоволення і нещастя. Цей стан емоційної та розумової рівноваги, щастя, впевненості.


🧚‍♀️ Допомагає ефективно справлятися з повсякденними справами.

🧚‍♀️ Збільшує вашу внутрішню силу і міць.

🧚‍♀️ Будучи розумово і емоційно спокійним, ви станете краще спати.

🧚‍♀️ Здатність емоційної і ментальної незалежності від чужої думки.

🧚‍♀️ Здатність ефективно боротися зі стресом, тривогою, гнівом і занепокоєнням.

🧚‍♀️ Усуває негативне, марне і неспокійне мислення.

🧚‍♀️ Покращує відносини з іншими людьми.

🧚‍♀️ Життя стає яскравішим.

🧚‍♀️ Підвищує творчий потенціал.


Існують різні способи досягнення внутрішнього спокою, такі як психологічні засоби, афірмації, візуалізація, йога і медитація. Далі я розповім про прості дії, які ви можете зробити вже зараз і прийти до внутрішньої гармонії.




🌼Заплющ очі. Уяви, що ти на зеленому лузі. Відчуй, як теплий вітерець торкається твого обличчя, як м'яка травичка лоскоче твої ступні. Відчуй спокій та розслаблення. Занурся у цей стан на кілька хвилин. Зроби кілька глибоких та повільних подихів. Повільно відкрий очі та спробуй залишитись у цьому відчутті спокою до кінця дня. 


🌼В ті хвилини, коли особливо тяжко, спробуй повторити цю вправу. Це займе лише кілька хвилин, однак цей стан дать тобі можливість заспокоїтись та усвідомити, що в тебе є сили пережити ситуацію яка склалася.




Немає коментарів:

Дописати коментар