"Коли щось здається важким, діліть його на частини, доки одна з них не стане достатньо легко здійсненною. Почніть з неї" (Берні Зігель)

неділя, 15 травня 2022 р.

📌Правила знайомства в інтернеті.📌

Для підлітків .. і не тільки...

Люди знайомляться скрізь: на вулиці, у парку, на роботі, у кафе та ресторанах, на вокзалах, у поїздах, у магазині біля полиці з овочами та фруктами та, звичайно, в інтернеті.  У багатьох є упередження проти знайомств такого формату, але життя показує, що він нічим не гірший за офлайн-знайомства.


 Однак щоб знайомство не обернулося неприємним сюрпризом, варто дотримуватися основних правил.


☀️ На початковому етапі.☀️


 ⚡При реєстрації на сайті знайомств краще вказати пошту, яка не містить твого імені та прізвища.


⚡ Користуйся внутрішньою системою сайту для листування – не поспішай давати свій номер телефону та переходити до месенджерів.


 ⚡Має сенс перевірити фотографії співрозмовника у пошуковій системі, завантаживши їх туди.  Якщо зображення – фейк, пошукач його знайде на інших сайтах.


 ⚡Бажано хоча б раз поспілкуватися телефоном: ти зможеш почути голос співрозмовника, вивчити його манеру говорити та інше.  Деякі кандидати можуть відсіятись вже на цьому етапі.


 ⚡В онлайн-спілкуванні не видавай багато особистої інформації про себе.  Точно не можна говорити свою адресу, контактні дані, прізвище.


 ⚡Якщо ти ще не знаєш людину, не погоджуйся на варіант "Хочу надіслати тобі квіти, напиши свою адресу" - це небезпечно.


⚡ Варто насторожитися при надмірно сексуалізованому варіанті спілкування, вульгарних натяках, відвертих фотографіях, наполегливих проханнях надіслати інтим-фото – навряд чи це те, чого ти шукаєш.


 ☀️Зустріч.☀️


⚡Перед передбачуваною зустрічею повідом близького друга/подругу точне місце і час побачення, домовся про кодову фразу, яку можна невимушено вимовити по телефону при небезпеці.


 ⚡Зустріч має відбуватися у людному місці у світлу пору доби: ідеально підійде кафе, ботанічний сад, виставка тощо.


  ⚡Не вживай алкоголь, це знижує швидкість реакції.


 ⚡Не залишай свої речі та напій без нагляду.  Так, це може звучати як параноя, однак ми пам'ятаємо про те, що людина поки що тобі зовсім не знайома.


 ⚡Варто насторожитися при великій кількості дивних уточнюючих питань, які не є логічними для першої зустрічі: скільки заробляєш, коли приходить зарплата, де саме ти працюєш (де конкретно знаходиться місце роботи) і т.д.


 ⚡Не купуйся на миттєву закоханість (Я з першого погляду зрозумів, що закохався!), на натяки на дорогі подарунки, подорожі.


 ⚡Для першого побачення краще підійде не дорогий ресторан, а невелике затишне кафе, в якому не буде великого рахунку за вечерю.


 ☀️Завершення.☀️


⚡ Не варто погоджуватися після першої зустрічі на варіант «проводити додому» або поїхати разом на таксі, залиш це на той час, коли ти взнаєш людину краще.


 ⚡При зміні локації повідомляй довіреній особі (другу, подрузі) про свої переміщення.


⚡ Незважаючи на велику кількість правил та фіксацію на питаннях безпеки, інтернет-знайомства цілком трапляються вдалими.  Головне - не одягати рожеві окуляри.  Успіхів!

( з матеріалами іннет)

Немає коментарів:

Дописати коментар